Puerto Anús

Juha Vuorinen

24.30€

(SISÄLTÄÄ POSTIKULUT)
512 sivua

Juha Vuorisen DikDek-dekkariparodiasarjan kauan odotetussa viidennessä osassa pyritään purjehtimaan vakaasti kohti avioliiton satamaa, mutta kurssi luiskahtaakin syvälle Puerto Anúkseen.

Kaikkien avointen ovien vahtimestari Tapsa Mäkilä on menossa naimisiin sulokkaan Annansa kanssa. Tapsan elämää varjon lailla seuraavan sekopääduo Händikäppersin mielestä se on söpöä, ja kaksikko alkaa kiireesti suunnitella viimeisetkin kalvot puhkovaa poikamiesjuhlaa.

Orastavan polttaripaniikin sammuttaa onneksi asianajaja Lars Underberg, joka lähettää Tapsan inkoolaiseen merenrantahuvilaan upporikkaan azerbaidžanilaisen asiakkaan toimeksiannolle. Homma haiskahtaa luvattomille bisneksille, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen käryyn, joka syntyy, kun Händin ja Käppersin itsensäkin yllättäneet yllätyspolttarit pääsevät roihahtamaan kunnolla liekkeihin.

Tilanne kuumenee entisestään, kun paikalle saapuu huvilan omistaja Camala Mammatova, erotiikkalelutehtailulla miljoonansa moninkertaistanut öljypohatan leski. Mammatova on kovan edessä. Kenet pelastaa ensin? Rikollisille poluille horjahtanut oma poika, asianajaja, mystinen tomppeliduo vai avioliiton satamaporttiin rysähtänyt pariskunta? Ja millaisten kurvien kautta he kaikki tulevat lopulta yhtaikaa Puerto Anúkseen?

TÄRKEÄÄ: Opus toimitetaan ison kokonsa takia postipakettina. Kaikkiin kirjoihin tulee tietysti pappa Vuorisen helläkätinen nimmari. Hinta sisältää kaikki toimituskulut!

 



Lisää kiinnostavia kirjoja