OSTETUIMMAT

After Sun - sinun perääsi
Juha Vuorinen
Vuoden 2019 hyväntekeväisyyspokkari nyt ennakkotilattavissa!

12,00 €

Kaunokirjallisuuden karvakuonot
Juha&Tuomas Vuorinen&Kyrö
Nyt saatavana nimmareilla!

12,00 €

  

Kustantamo

 

Diktaattori Oy perustettiin vuonna 1995, ja se keskittyi ensimmäisinä vuosinaan lähinnä radio- ja tv-ohjelmien tuotantoihin. Mutta ilmiöksi nousseen ensimmäisen Juoppohullun päiväkirjan myötä yhtiöstä muovautui kirjakustantamo.

Toistaiseksi Diktaattori on keskittynyt kustantamaan vain Juha Vuorisen teoksia, mutta tulevaisuudessa kirjallisen itsevaltiaan katse haravoi mahdollisia kustantamon tyylilajiin sopivia käännöskirjoja. Diktaattori toivoo saavansa joskus julkaista myös uusia kotimaisia kykyjä kirjallisuuden vaativalla alalla.

Kirjojen verkkokauppiaana Diktaattori on alansa eittämätön pioneeri. Suomessa juuri Diktaattori teki ensimmäisenä näyttävät pelkästään kirjojen verkko-ostamiseen ohjaavat mainoskampanjat. Diktaattori onkin viidentoista vuoden aikana toimittanut pitkälti yli 100 000 kirjaa suomalaisten koteihin ympäri maailmaa.

Elämme kovia aikoja, ystävä hyvä. Mutta Diktaattori sen kuin porskuttaa. Standard & Poor’sin kansainvälisen luokituslaitoksen mukaan Diktaattori Oy kuuluu parhaaseen luottoluokkaan AAA.

Ohjeet käsikirjoittajille

 

Yhteystiedot:

Kustannusyhtiö Diktaattori Oy
PL 101
04301 Tuusula
+358 9 275 1757
kirjakauppa(a)diktaattori.fi

 
© Diktaattori 2019
Diktaattori on myös Instagramissa

Sun Sun Sun Sun