OSTETUIMMAT

Kaunokirjallisuuden karvakuonot
Juha&Tuomas Vuorinen&Kyrö
Nyt ennakkomyynnissä!

12,00 €

Buenos días kirvesvartta
Juha Vuorinen
Vuorisen uutuus vuosimallia 2018!

10,00 €

  

Ken kuseen kurkottaa

Kansioton / 19.04.18 KultasuihkuEn olisi ikinä uskonut, että alan puolustella Donald Trumpia, mutta näin se maailma muuttuu. Ja tällä villin lännen menolla paljon muuttuukin. Puhun nyt valtavaa kohua saaneesta James Comeyn kirjasta A Higher Loyalty: Truth, Lies, and Leadership, jossa Trumpin poispotkima FBI-pomo paljastaa, millaista oli työskennellä lyhyen aikaa Yhdysvaltain 45. presidentin alaisuudessa.

Ensimmäisenä lehdistö nosti media-aallon harjalle tuosta kirjasta Christopher Steelen laatiman asiakirjan, jossa Trumpin väitettiin maksaneen vuonna 2013 prostituoiduille siitä, että nämä moskovalaisessa hotellihuoneessa kusta kuohauttaisivat hänen päälleen. Ymmärrän hyvin Trumpin kiukun, sillä Steelen väitteen mukaan venäläisillä olisi videomateriaalia tästä kultaisesta suihkusessiosta, ja jos sellainen tulisi julki, niin se kamppailisi järjettömyydessään samassa sarjassa Rooman keisari Caligulan kanssa, joka nimitti rakkaimman hevosensa senaattoriksi ja hevosen latinankielinen nimi Incitatus muuten tarkoittaa "täyttä laukkaa".

Nämä ovat toki aina makuasioita, mutta vieläkin sairaampana pidän huhua, että keisarilla ja hänen suosikkihummallaan olisi ollut myös intiimisuhde. Jos minun pitäisi valita seksikumppanikseni joko hevonen, jonka nimi on Täyttä laukkaa, tai muotovalio Playboy-malli, jonka lempinimi on Myrsky, niin valitsisin ehdottomasti samoin kuin Trump jo ihan senkin takia, että yleensä myrskyn jälkeen tulee.

Pissaleikkejä ilotyttöjen kanssa on vaikea lakaista sängyn alle, mutta onneksi pystyn puhdistamaan Trumpin maineen muutamalla kiistattomalla faktalla. Moni tuskin tietää, että jo antiikin Roomassa virtsaa verotettiin, koska sitä pidettiin niin arvokkaana. Syitä oli monia, mutta sattumalta yksi niistä liittyy Trumpin helmenvalkeaan hammasrivistöön. Kun virtsan sisältämä ammoniakki reagoi hapen kanssa, sillä voidaan valkaista hampaita. Useat presidentin tavanneet ovat myös sanoneet, että tuntuu kuin koulunsa päättävää pilttiä kättelisi, koska hänellä on niin ihanan pienet ja pehmoiset kädet. Jotkut pehmentävät juuri virtsalla kuivaa ihoaan ja jopa liottavat siinä väsyneitä tai vaikka hilseileviä raajojaan. Tai katsokaapa Trumpin oljenkeltaista kuontaloa ja huomatkaa, etten suinkaan mennyt sieltä missä pisoaarin reuna on matalin. Käytinhän tuon kehonlämpöisen nesteen sijaan vertauksena syyskesän tuulen piiskaamaa olkea. Virtsaa voidaan käyttää esimerkiksi myös vaatteiden värjäykseen, ja halutun värin aikaansaamiseksi on noudatettava tarkkoja ohjeita. Jos halutaan valkaiseva vaikutus, kusen on annettava seistä jopa viikkojen ajan. Jos taas ei anneta seistä, niin sävy on sitä mitä sattuu tulemaan.

Nykyisenä Trumpin puolestapuhujana toivon, ettei hänellä ole paksusuolen bakteerikannassa mitään häikkää. Ja jos on, niin toivon ettei hän ole valinnut parannuskeinoksi kieltämättä tehokasta ulosteensiirtohoitoa, joka tarkoittaa käytännössä sitä, että sairaaseen peppuun työnnetään terveen ihmisen lantaa. Mutta jos hän kaikesta huolimatta on tällaiseen operaatioon päätynyt, niin toivon ettei sitäkin ole suoritettu moskovalaisen loistohotellin salakuvatussa sviitissä, koska sen jälkeen Täyttä laukkaa -niminen senaattori ei enää kuulosta yhtään hullummalta.

 

19.04.2018

Aiemmin ilmestyneet:
15.09.2018Ilo uutisia Serena, räjähtävällä ässällä
12.09.2018Ilo uutisia Mikä lentäen menee
06.09.2018Ilo uutisia Suudelmin suljetut korvat
24.08.2018Ilo uutisia Hulluna sujuvaan suomeen
10.08.2018Ilo uutisia Pukataanko lisää soijaa?
01.08.2018Ilo uutisia #HELLSINKI2018
14.07.2018Ilo uutisia Paha mennä sanomaan monikossa
01.07.2018Ilo uutisia Hei, mekin vilkutetaan
23.06.2018Ilo uutisia Hyvä kuulo on parasta huumetta
20.06.2018Ilo uutisia Parts Unknown - Kohti tuntematonta
08.06.2018Ilo uutisia Tähän on nyt jokin rotu haudattuna
01.06.2018Ilo uutisia Rahalla saa ja hevosella pääsee
27.05.2018Ilo uutisia Prinssi Juhan salainen morsian
20.05.2018Ilo uutisia Älä tule tiukka tukisukka
01.05.2018Ilo uutisia Wake Me Up!
19.04.2018Ilo uutisia Ken kuseen kurkottaa
»Lisää uutisia arkistossa

 
© Diktaattori 2019
Diktaattori on myös Instagramissa

Sun Sun Sun Sun