Kädestä suuhun

Juha & Tommi Vuorinen & Hänninen

10.00€

(SISÄLTÄÄ POSTIKULUT)
144 sivua
ISBN: 978-952-5474-34-3

2000-luvun keittokirjallisuuden Kieku ja Kaiku kirjailija Juha Vuorinen ja sarjakuvataiteilija Tex Hänninen näyttävät, millaista jälkeä syntyy, kun kaksi keski-ikäistä miestä panee lusikkansa samaan soppaan

Jo siitä lähtien kun Tapiolan vainioilla painittiin karhujen kanssa, suomalaiset ovat luottaneet vanhaan sanontaan: "Ei ole läheskään niin nälkä, kun välillä syö." Tämän oivalluksen jälkeen ongelmaksi onkin usein muodostunut se, mitä syödä.

Ongelmaa helpottamaan rynnistää Juha Vuorinen leipäveitsi viuhuen ja kokinhattu viettelevästi vinossa. Ensimmäisessä keitto-oppaassaan Kädestä suuhun hän opastaa aloittelevaa opiskelijapoikaa tai -tyttöä zenmäisen kärsivällisesti aina graavilohen oikeaoppisesta maustamisesta vedet kielelle herauttavan poronkäristyksen salaisuuksiin ja ohjastaa kokeneempaa kokkia kevyesti uunikintaalla läpsytellen intialaisesta pottuleivästä thaivaalliseen tattaripitsaan.

Kädestä suuhun on Tommi Hännisen loistokkaalla kuvituksella varustettu toinen toistaan herkullisempia reseptejä pursuava keitto-opas, joka istuu jokaiseen keittiöön. Ja tottahan se on, ei ole läheskään niin nälkä, kun välillä syö.

 Lisää kiinnostavia kirjoja