OSTETUIMMAT

Buenos días kirvesvartta
Juha Vuorinen
Nyt se on ennakkotilattavissa!

12,00 €

El Dictador
23,50 €

  


Tuote toimitetaan hävyttömän tyylikkäässä Diktaattorin kuoressa suoraan kotiruukkuun toimitettuna.


Juoppohullun kusetuspakka

HINTA 10,00 € (SISÄLTÄÄ POSTIKULUT)

Sisältää räävittömät kusetus-säännöt!!!

Onneksi olkoon, homo. Olet mennyt hassaamaan fyrkkasi äärirealistiseen ja kaikkia aisteja hivelevään Juoppis-elämyspeliin!
Vitun loistavaa.
Ihan ensiksi sun pitää tarkistaa, että peliporukan saatavilla ovat seuraavat tuiki tarpeelliset pelivälineet (jos ei löydy, keksi jokin korvaava väline):

1. Tiukkaa viinaa (noin litra/pelaaja)
2. Bisseä (pari mäyristä/pelaaja)
3. Pesäpallomaila
4. Reilu tonkka vaseliinia
5. Päähän nätisti istuva kattila (mieluusti teflon)
6. Punamulta-maalia
7. Mummovainaan lukulasit
8. Kartonki kortsuja
9. Nitoja
10. 1 kpl oikean jalan buutsi
11. Kotieläin (jos löytyy, miel. ei marsu, kultakala tms. pienelukka)
12. Raidallinen pipo
13. Järvisen sukset
14. Munakukkorokalsarit (miel. paskaset)

Kaikki löytyy? Ok. Siirrytään eteenpäin. Aluksi jokaiselle pelaajalle lintataan kouraan sattumanvarainen kortti hyvin sekoitetusta pakasta (saa kusettaa). Tällä määritellään pelaajille ensimmäisen pelin niin sanotut ”roolit”.
Kovimman kortin nostanut saa olla Pikku-Juha, joka aloittaa pelin ja kantaa Kurkovaltikkaa (pesäpallomaila). Myötäpäivään seuraavana istuva kusipää saa päähänsä raitapipon ja mummon vanhat lukulasit – siitä tulee pelin Mikael. Järjestyksessä vika jamppa saa luvan olla Kristian. Sääntöjen mukaan Kristian saa pukeutua VAIN ja AINOASTAAN munakukkarokalsareihin (pätee myös ulkona pelattaviin peleihin). Kaikki naispuoliset pelaajat ovat Barbaroita (huom.pöydän miespuoliset pelaajat tuntevat jo tätä pelaajaa koskevat säännöt, kysy niiltä, jos on epäselvyyksiä). Mikäli jätkiä on pöydässä enemmän, niistä tulee Horsteja – statukseltaan Horst sijoittuu Mikaelin ja Kristianin väliin (Mikael duunaa edestä, Krisse hanuripuolelta). Mikäli joku alkaa marista omasta asemastaan pelissä tulee Pikku-Juhan kolauttaa inisevää pelaajaa isällisesti kuuppaan valtikallaan.

Kortteja mukamas enemmän lätkineet saattaa piipittää, että Juoppiksen Kusetussäännöt muistuttaisivat jotenkin Valepaskahousuksi kutsuttua korttipeliä, mutta tää on ihan paskapuhetta. Viisastelijaa saa ja pitää lintata ihan rauhassa turpaan.
Peli voi siis alkaa. Pikku-Juha aloittaa pelin korkkaamalla viinalekan tai ekan bissen (ihan oman maun ja valinnan mukaan) ja viskaamalla pakan Mikaelin silmille. Mikael keräilee kortit lattialta, sekoittaa ja jakaa (saa narista, saa kusettaa) viisi korttia jokaiselle pelaajalle.
Jokaisella pelaajalla on oltava pakan loppumiseen saakka 5 korttia hanskassa, eli niitä nostellaan sitä mukaa kuin niitä lyödään pöytään. Pikku-Juha aloittaa lätkimisen lyömällä ensimmäisen kortin näyttävästi keskelle pöytää. Pelivuoro pyörii myötäpäivään Juhasta katsoen ja seuraavan pelaajan pitää lyödä yhtä suuri tai suurempi kortti pöytään – kuitenkin niin, että kortti lyödään edellisen päälle nurinpäin ja pelaaja kertoo muille, mitä on mukamas lyönyt pöytään (esim. ”viisi vitosta”).
Jos seuraavalla ei ole yhtä suurta tai suurempaa korttia, eikä pelaaja uskalla kusettaa, on kyseisen luuserin yritettävä lyödä pakasta jotain sopivaa, tai sitten nostettava siihen asti kertyneet lipareet.
Mikäli muut pelaajat ovat tarpeeksi urpoja, kusetus menee läpi ja peli jatkuu – kuka hyvänsä saa kuitenkin huudahtaa: ”Kusetaksä mua, mulkku?!”, jolloin tsekataan oliko ne viimeksi lätkityt kortit niitä mitä piti.


TAKAISIN

 
 
© Diktaattori 2018
Diktaattori on myös Instagramissa

Sun Sun Sun Sun