Andalusialainen mäyräkoira

Juha Vuorinen

25.00€

(SISÄLTÄÄ POSTIKULUT)
335 sivua

Kuudennen DikDek-kirjan ennakkomyynti on alkanut!

Animaalista menoa elävien ja kuolleiden kanssa

Juha Vuorisen DikDek-dekkariparodiasarjan kuudennessa osassa juhlitaan Tapsan ja Annan häitä niin villisti, että perhe kasvaa kahdella päällä jo ennen hääyötä.

Tapsa Mäkilä on saanut tulevan vaimonsa kanssa upean tarjouksen ryhtyä majatalon pitäjiksi andalusialaisessa vuoristokylässä. Häävalmisteluja Etelä-Espanjan auringon alla varjostaa sulhasen sietämätön päänsärky, mutta onneksi lääke on lähellä. Naapuritontilla ahkeroi lammaspaimenina erehtymättömästi Händiä ja Käppersiä muistuttava kaksikko, joka lääkitsee sulhasen niin, ettei sekaisin mene ainoastaan Tapsan nuppi vaan koko hääjuhla.

Andalusialainen mäyräkoira jatkaa edellisessä DikDek-romaanissa alkanutta eteläespanjalaista seikkailua, kun Tapsa ja Anna tulevat heitetyksi keskelle täysin mielenvikaista sirkusta. Sen tirehtööreinä heiluvat mystinen Matteo Barbieri, nyrkkirautaansa hivelevä albanialaismies Anis Kastrati, teräväkielinen maastochorizo sekä pottatukkaisten trollien armeija. Yksi asia menee kuitenkin yli kaiken kokeneen Tapsankin ymmärryksen: miten ihmeessä hän päätyi seinähullun espanjalaisen taidemaalarin palkkatappajaksi?

Kirjan hintaan sisältyvät kaikki toimituskulut sekä omakätinen signeeraukseni.

POSTITUKSET ALKAVAT 14.6.2024

 Lisää kiinnostavia kirjoja